کنسرو رب گوجه فرنگي شيشه اي 700 گرمی اويلا

از {{model.count}}
نوع
ویژگی‌های محصول
  • وزن: 700 گرم
فروشنده فروشنده: مدمال
آماده ارسال ناموجود
14,990
2%
14,800 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

آن در سال‌های اخیر از رشد بسیار زیادی برخوردار بوده است. این محصول یکی از مهم‌ترین چاشنی‌‌های غذاهای ایرانی بوده و ماده اولیه بسیاری از محصولات نظیر سس‌ها و کنسروهای مختلف به شمار می‌آید.نوعی آنتی‌اکسیدان به نام «لیکوپن» که عامل ایجاد رنگ قرمز در گوجه‌فرنگی است، می‌‌تواند با رادیکال‌های موجود در بدن که موجب بروز سرطان و بیماری‌های قلبی و پیری زودرس می‌شود مبارزه کند.معمولاً لیکوپن گوجه‌فرنگی زمانی بیشترین تاثیر را دارد که کمی حرارت دیده تا قابلیت‌های مهم و جذب آن در بدن افزایش یابد. بنابراین رب‌ گوجه‌فرنگی از این نظر گزینه مناسبی است. اما نکته قابل توجه آن که وقتی گوجه­فرنگی در معرض فرآیند حرارتی قرار گیرد، علاوه بر آن که اصطلاحاً پخته می‌شود، ویتامین‌ها و املاح معدنی موجود در آن از ۵ تا ۴۰ درصد کاهش می­یابد، به طوری که این اتلاف مواد مغذی در روش خانگی به دلیل استفاده از حرارت مستقیم و کنترل نشده بسیار بیشتر است.

محصولات مرتبط

رب گوجه فرنگی اویلا با استفاده از دستگاه‌های کاملا اتوماتیک و بدون دخالت دست تهیه شده است و این باعث شده است کاملا بهداشتی و مکانیزه تهیه شود با توجه به اینکه رب اویلا از مرغوبترین رب های موجود در بازار ایران می‌باشد و حاوی لیکوپن فراوان می باشد که از رشد سلول های سرطانی (پروستات ، ریه ، و لوزالمعده) جلوگیری می کنند
رب گوجه فرنگی اویلا دارای لعاب ضد زنگ و درب پلاستیکی  می باشد این مزیت باعث می شود که از رشد باکتری و جذب اکسیژن در امان بماند و از کپک زدگی و خشک شدن رب جلوگیری می‌کند

رب گوجه‌فرنگی بعد از باز شدن باید داخل یخچال نگهداری شود. یکی از اتفاقات طبیعی که برای این محصول می‌افتد کپک‌زدگی آن است که در اثر شرایط نامطلوب نگهداری ایجاد می‌شود. بنابراین برای جلوگیری از کپک‌زدگی رب در یخچال، دمای آن­را به دمای ‌۴ درجه سانتیگراد برسانید، در یخچال را زیاد باز و بسته نکنید، بیش از حد ظرفیت یخچال را پر نکنید، از قرار دادن میوه و سبزی آلوده در یخچال خودداری کنید و حتما رب را درون ظروف شیشه‌ای و دردار نگهدارید.

اگر باز هم در محصول کپک‌زدگی مشاهده شد، کافی است بخش کپک‌زده را به صورت عمیق جدا کرده و یک لایه روغن در سطح آن بمالید تا عمل اکسیژن‌رسانی متوقف و از تشکیل کپک جلوگیری شود. در غیر این صورت می‌توانید رب را داخل فریزر نگهداری کنید.

وزن
700 گرم

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...