روغن كانولا نسبت به روغنهايی مانند سويا و تخم پنبه اسيدهای چرب اشباع كمتری دارد و در دسته روغنهای سالم قرار میگیرد. روغن کانولا از افزايش غلظت كلسترول مضر خون (LDL) جلوگيری میكند و دارای مقادير بالايی اسيدهای چرب تک غيراشباع است كه موجب میگردد نقطهی دود بالاتری نسبت به ساير روغنهای مايع داشته باشد و برای پختوپز مناسب باشد. بهعلاوه تعادل مناسبی بين اسيدهای چرب امگا۳ و امگا۶ روغن کانولا وجود دارد كه باعث میشود تواما كلسترول خوب خون(HDL) افزايش و كلسترول مضر خون (LDL) كاهش يابد. استفاده از روغن سالم در آشپزی تاثیر عمیقی در سلامتی دارد
محصولات مرتبط
- کاهش کلسترول بدخون
- افزايش کلسترول خوب خون
- غنی از امگا ۳ و ۶
دیدگاه خود را بنویسید